Nuri Özaltın İlkokulu

YENİŞEHİR MAH. ÇEVREYOLU CAD. NURİ ÖZALTIN İLKOKULU BLOK NO 2 GENÇ / BİNGÖL
Vizyon
VİZYONUMUZ Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır. yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve akılcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan dünya insanları yetiştirmektir.
Başarılar
DEĞERLERİMİZ  Birbirimize saygılı davranırız.  Çalışana fırsat eşitliği tanırız.  Birbirimize ahlaklı ve sorumlu bir biçimde davranırız.  Açık ve dürüst iletişim içinde oluruz.  Bireysel yenilikçiliği ve yenilikleri destekleriz.  Hizmet verdiklerimize göre hizmeti şekillendiririz.  Çevreyi koruruz.  Problemin değil, çözümün parçası oluruz.  Karar almada ve uygulamada şeffaf davranırız.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
SABAH 08:40 - 12:00 ÖĞLE 13:00 - 14:30