Mrt

Okulumuz 3/B sınıfı Sınıf Öğretmeni Şerife DİNÇ matematik dersinde saatler konusunu daha iyi kavratmak için öğrencileriyle somut çalışmalar yapıyor.

Mrt

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni Şerife DİNÇ öğrencileriyle beraber değişik ortamlarda fasulye yetiştirme deneyi yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Yapılan tüm  sağlığı ve güvenliği çalışmalarının amacı; çalışanları korumak, iş güvenliğini sağlamak ile işletme güvenliğini sağlamaktır. Düzenli ve tedbirli bir  hayatının izlenebilmesi için,  sağlığı ve güvenliği; büyük önem arz etmektedir

Mrt

Uzayı hayal ediyorum etkinliğimizde en iyi resim seçilen 4/B sınıf öğrencisi irfan BEKÇİ ve öğretmeni sevim AFŞİN'i tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz da Türkiye geneli eş zamanlı yapılan deprem tatbikatına katıldı. Öğrenciler doğal afetler konusunda bilgilendirildi.

Mrt

Okulumuzda görev yapan bayanların Dünya kadınlar gününü kutladık.

Mrt

İlçemizin Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde  görevli olan Trafik Polisi Halil YILMAZ okulumuz öğrencilerine trafik güvenliği ve trafikte uyulması gereken kurallar hakkında önemli bilgiler verdi. Trafik levhalarının anlamlarını açıklayıp sınıf içerisinde uygulamalı olarak öğrencilere gösterdi. Gece görünür olmamızı sağlayan yansıtıcı kıyafetinden bahsedip kendisinin de giymiş olduğu yansıtıcı montu öğrencilere göstererek bilgi edinmelerini sağladı. Öğrencilerin birer yaya olarak trafikte kaldırımları kullanmalarını, araç ön ve arkalarından kesinlikle yola atlamamaları, karşıdan karşıya geçerken mutlaka önce sola sonra sağa ve son olarak tekrar sola bakıp daha sonra karşıya geçmelerini önemle vurguladı. Okul çevresinde ve trafik üzerinde üst geçit, alt geçit, yaya geçidi, okul geçidi gibi güvenli geçiş alanlarının kullanılmasını  canlandırma  yaparak  gösterip önemini açıkladı. Büyük bir merak ve ilgiyle Trafik Polisini dinleyen çocuklar kendisine teşekkür edip vedalaştılar.

Mrt

4/D Sınıf öğretmeni Sebahat GÜRKAN ve öğrencileri kaynak israfına dikkat çekmek amacıyla geri dönüşüm malzemelerinden kalemlik yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizle bayrak sevgisi temasını işleyen 3/B Sınıf Öğretmenimiz Şerife DİNÇ ve öğrencilerimizi bu anlamlı etkinlikleri için kutluyoruz.

Mrt

Okulumuza kadar gelip öğretmenlerimizin öğretmenler Gününü kutlayan Aydın KALABALIK Beye teşekkür ederiz. Öğretmenler toplumların mimarlarıdır.

Mrt

19-20 Şubat Tarihlerinde Bingöl Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünün Düzenlemiş Olduğu Okul Sporları Bünyesinde Yapılan Satranç Turnuvasında Okulumuz  il 5.si oldu. Turnuvaya katılım sağlayan Çalıştırıcı öğretmenimiz Nurettin GÜRKAN ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Turnuvadan sonra öğrencilerimiz çocuk eğlence alanlarında gönüllerince eğlendi.

Mrt

Okulumuz koordinatörlüğünde Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mahsum AVCI tarafından Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde ''Aile İçi İletişim ve Anne Baba Tutumları'' konulu ilçemiz velilerine seminer verildi. İlçe Milli Eğitim Proje Ekibinin proje kapsamında bizlere böyle faydalı bir sorumluluk verdikleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzca değerler eğitimi kapsamında çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. Değerlerimizi öğrenmeye erken yaşta başlayan öğrencilerimiz bunu gerçek hayatta uygulamaktadır.

Mrt

Öğrencilerimizin farklı ortamlar görmelerini sağlamak üzere Bingöl Doğa Kolejine götürdük.

Mrt

İl düzeyinde düzenlenen elektriksiz su taşıma projesine okulumuzdan da  bazı öğrenciler eserleriyle katılım sağlamıştır. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.