BİNGÖL / GENÇ - Nuri Özaltın İlkokulu

Mrt

İlk sayısı geçen ay 15 Temmuz özel sayısıyla çıkarılan gazetemizin ikinci sayısı da bu ay siz değerli okuyucularla buluşuyor. Büyük emekler sonucu çıkarılan gazetemizde okulda yapılan etkinliklere, değerler eğitimi kapsamında yapılan çalışmalara, belirli gün ve haftalarla ilgili çalışmalara, duyurulara, spor ve sosyal faaliyetlere, uygulanan projelere, ve birçok habere yer veriyor. Gazetemiz okuyucularımızdan gelen olumlu ve olumsuz eleştirileri de dikkate alarak kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam edecek olup yeni sayılarını da aylık olarak siz değerli okuyuculara sunmaya devam edecektir.

Okul Müdürü Cuma KALKAN

Nis

'Bir Gülüş,Bin Umut' projesi; okulumuzda bulunan öğrencilerimiz sanat,spor ve sosyal

faaliyetler açısından eksiklik yaşadığı için öğrencilerimizin okul dışında geçirdiği zamanı